Brandon®plus medigest forte - Bij mestwater

  • Brandon®plus medigest forte - Bij mestwater
Beschikbaar:
Op voorraad
Opties:
1 kg
Merk:
St. Hippolyt
Gewicht/Inhoud:
1,00kg
Prijs
29,20
Excl. BTW: €26,79

Paarden kunnen met de opname van voedsel onbedoeld een grote hoeveelheid belastende stoffen opnemen. Daartoe behoren ook mycotoxine (gif uit schimmels) die uit de stofwisseling van schimmels komen. Zij leven in symbiose met de grassen of komen als schimmel in hooi, stro of granen voor. Vandaag de dag zijn ong. 500 verschillende micotoxines bekend, die de stofwisseling van het paard kunnen belasten. Veel paarden zijn met de lichaamseigen ontgifting overvraagd en tonen verteringsstoringen zoals mestwater, van de norm afwijkende leverwaarden, een zwak immuunsysteem, gewichtsverlies, verminderd presteren, minder eten evenals gedrags- en rijproblemen.

Brandon® plus medigest en medigest forte kenmerken zich door een hoog gehalte aan bio-actieve celwandbestanddelen van gist en melkzuurbacteriën, plantaardige polysacchariden, werkzame vezels en verschillende klei-mineralen.  De enkel natuurlijke bestanddelen van Brandon®Plus medigest en medigest forte versterken en beschermen de darmflora van oraal opgenomen toxines, die met de mest uitgescheden worden. de opname van toxines in het organisme wordt verminderd.

  • Bij mestwater, diarree
  • Fysieke binding
  • Ter bevordering van het herstel van het darmepitheel
  • Activatie van het darm-geassocieerde immuunsysteem
  • Bij onrust
  • Bij zeer hardnekkige, al langer bestaande gevallen van verteringsstoringen bevelen wij om met het geven van Brandon®plus medigest forte te beginnen en later op Brandon plus medigest over te gaanVoeradvies:

Om te beginnen 20 gram/100 kg lichaamsgewicht/dag

Na verbetering van de symptomen kan op 10-20 gram Brandon plus medigest forte per 100 kg lichaamsgewicht overgegaan worden.

Over meerdere voerbeurten verdelen.

1 maatlepel is ca. 10 gram
Samenstelling:
Gistcel extracten, biergist, zee algenmeel, gedroogde bananen.

Inhoud:
Rohprotein 13,5 %
Rohfaser 1,2 %
Rohasche 39,5 %
Calcium 1,2 %
Magnesium 0,4 %
Natrium 0,14 %
Zusatzstoffe je kg:
Technologische Zusatzstoffe
Bentonit 1m558i 90 000 mg
Klinoptilolith 1g568 330 000 mg

Schrijf een beoordeling