Lamin Forte - Weefselherstel en vitaliteit

  • Lamin Forte - Weefselherstel en vitaliteit
Beschikbaar:
Op voorraad
Opties:
3 kg / 10 kg
Merk:
St. Hippolyt
Gewicht/Inhoud:
3,00kg
Prijs
43,70
Excl. BTW: €40,09

Verbetert weefselherstel en geeft meer vitaliteit

Een gebrek aan vitale stoffen zoals zink, vitamine C en E kan het immuunsysteem en het regeneratievermogen van het organisme negatief beïnvloeden. Lamin Forte biedt al deze voedingsbouwstenen en glyco nutriënten uit zee algen, die het lichaam doelgericht voor de versterking en tot verbeterde cel regeneratie gebruiken kan.

  • Glyco voedingsstoffen uit zee algen
  • Regulerende secundaire plantaardige stoffen uit kruiden en lijnzaad
  • Anti-oxidatieve bescherming van cellen door vruchten, specerijen, vitaminen en sporenelementen

Gevolgen van tekorten voor de stofwisseling

Stofwisseling en immuunsysteem worden door langdurige tekorten aan vitale stoffen verzwakt en neigen tot slechte prestaties zoals verminderde bereidheid om te presteren en een verminderd herstelvermogen. Het meest gevaar lopen de sterk belaste sport- en fokpaarden, senioren en paarden die enkel haver en hooi krijgen. Een tekort aan essentiële vetzuren, anti-oxidanten, glyco proteïnen en sporenelementen kan tot weefselbeschadiging, vertraagd herstel of gestegen ontstekingsneiging leiden.

Schatten uit de zee

De celwanden van de bruine zee algen bevatten bijzondere suikerverbindingen (glyco nutriënten) die met het buitenste omhulsel van zuigdiercellen verwant zijn. Zee algen kunnen door hun rijkdom aan natuurlijke mineralen, vitaminen, aminozuren, uitzonderlijke koolhydraten en secundaire plantenstoffen een positieve invloed uitoefenen op de stofwisseling en het immuunsysteem.

Micro nutriënten uit vruchten en kruiden

Fruit en kruiden bevatten zeer uiteenlopende anti oxidanten, de de agressieve werking van radicale stoffen op meerdere manieren bestrijden. In verbinding met vitamine E uit plantaardige oliën, omega-3 vetzuren en sporenelementen dragen ze nog doeltreffender bij tot het weerstandsvermogen van het weefsel en het totale organisme.


Schrijf een beoordeling