Mückenmilch für Hunde - Effectieve bescherming tegen teken en insectenbesmetting

  • Mückenmilch für Hunde - Effectieve bescherming tegen teken en insectenbesmetting
Beschikbaar:
Op voorraad
Opties:
250 ml / 500 ml
Merk:
Relax-Biocare
Gewicht/Inhoud:
0,25L
Prijs
9,90
Excl. BTW: €8,18

Zeer effectieve bescherming tegen teken- en insecten.

Actieve bestanddelen uit zuiver plantaardige oliën.
Bijzonder geschikt voor het weren van teken en hertenluisvliegen
Heerlijk aangename geur
Kalmeert de huid met lavendel en cederhout olie

De muggenmelk werkt door middel van geselecteerde, fijn uitgebalanceerde oliën en verzorgt de huid door middel van waardevolle amandelolie. Het is speciaal ontwikkeld voor honden en wordt, na een gewenningsperiode, ook goed geaccepteerd door honden met gevoelige neuzen.

Toepassing: : Teken worden actief vanaf een temperatuur van 7 °C. Relax Muggenmelk voor Honden moet op deze dagen rechtstreeks op de vacht worden verstoven en naar behoefte worden in gemasseerd, ten minste eenmaal per dag. Voor het gezicht en verborgen zones, zoals onder de kraag, sprayt u een hoeveelheid vloeistof op een sponsje en masseert u deze vervolgens in. De duur van de werkzaamheid van muggenmelk voor honden is 6 - 24 uur, afhankelijk van het weer. Nat worden, zoals bij regenachtig weer of baden, kan de werkingsduur verkorten.

Opmerking: Gebruik het afweermiddel met zorg. Lees voor gebruik altijd het etiket en de productinformatie. BAuA Registratie Nr. 86419
Inhoud: Mengsel van plantaardige oliën: lavendelolie, citronella-olie, citroeneucalyptusolie, amandelolie, zonnebloemolie (elk GMO-vrij), water, emulgatoren. Zonder bewaarmiddelen. Veganistisch.

100% natuurlijke actieve bestanddelen

GGO-vrije grondstoffen

Aard- en palmolievrij


Schrijf een beoordeling