Mückenmilch für Pferde - Tegen vliegen, muggen, kriebelmuggen, dazen en teken

  • Mückenmilch für Pferde - Tegen vliegen, muggen, kriebelmuggen, dazen en teken
Beschikbaar:
Op voorraad
Opties:
250 ml / 500 ml / 1 ltr / 5 ltr
Merk:
Relax-Biocare
Gewicht/Inhoud:
0,25L
Prijs
9,90
Excl. BTW: €8,18

Zeer effectieve bescherming tegen vliegen, muggen, kriebelmuggen, dazen en teken.

  • Werkzame- en inhoudstoffen uit plantenextracten en oliën
  • Werkzame insectenbescherming en rijke huidverzorging in een product
  • Bijzonder geschikt ter ondersteunend gebruik bij zomereczeem
  • Ruikt heerlijk aangenaam
  • ADMR conform

De Mückenmilch werkt door geselecteerde, fijn op elkaar afgestemde etherische oliën en verzorgt de huid door zuivere plantaardige olie. Zij werd speciaal voor allergische en gevoelige paarden ontwikkeld en is in het bijzonder ook voor drachtige merries en veulens zeer geschikt. Voor de begeleidende verzorging bij zomereczeem is dagelijks gebruik een absolute noodzaak. Voor het aanbrengen op de zachte delen en andere gevoelige lichaamsdelen wordt als alternatief voor de muggenmelk de Relax Sommerlotion aanbevolen.


Toepassing: De Relax Mückenmilch kan meerdere keren per dag aangebracht worden. Voor het rijden, voor de weidegang, ideaal zou zijn ook in de ochtend en avond voor de schemering. Werkingsduur afhankelijk van het weer 4-8 uur.

Tip: Repellent voorzichtig gebruiken. Voor gebruik etiket en producktinformatie lezen. BAuA Registrier-Nr. 86419.

Is de raad van een arts nodig, verpakking of etiket beschikbaar houden. Buiten bereik van kinderen houden. Bij contact met de ogen, de geopende ogen enkele minuten met stromend water spoelen. Gelieve de gebruiksaanwijzing goed te lezen en op te volgen. Vrijstelling aan het milieu voorkomen.Schadelijk voor in het water levende organismen, met langdurige werking. Verwijdering van de inhoud en de verpakking overeenkomstig de geldende voorschriften.

Inhoud: Een mengsel uit de volgende stoffen met bijmenging van plantaardige olie en extracten: lavendelolie: Lavendelolie (0,2 %), Citronellaolie (0,1 %), citroen-eucalyptusolie (0,09%), zonnebloemolie (GVO vrij gentechniek vrij), water, emulgatoren. Zonder conserveringsstoffen. Vegan.

Inhoud in 250 ml, 500 ml, 1 Liter, 5 Liter

Schrijf een beoordeling