Aftershear für Pferde - Speciale huid- en vachtverzorging na het scheren

  • Aftershear für Pferde - Speciale huid- en vachtverzorging na het scheren
Beschikbaar:
Op voorraad
Opties:
500 ml / 1 ltr / 5 ltr
Merk:
Relax-Biocare
Gewicht/Inhoud:
0,50L
Prijs
18,90
Excl. BTW: €15,62

Speciale huid en vachtverzorging voor na het scheren. Relax Aftershear kalmeert de door het scheren belaste paardenhuid en versterkt haar natuurlijke beschermingsfunctie. Herstellende, aangename verzorging met natuurlijke tarwe proteïne, waardevolle panthenol en ontziende werkzame extracten uit goudsbloem en levermos. Voor een gezonde huid en een vitaal, glanzende vacht.

  • Rijke huidverzorging met zuiver natuurlijke ingrediënten uit plantenextracten en oliën.
  • Bevordert het herstel van de door het scheren belaste paardenhuid
  • Versterkt de huid
  • Beschermt de huid tegen vochtverlies, ook bij zon.
  • Ook voor gevoelige paarden geschikt
  • ADMR conform (Anti-Doping-und Medikamentenkontroll-Regeln)

Door het scheren kunnen kleine huid wondjes ontstaan. Door deze beschadigingen kunnen parasieten, bacteriën en schimmels, die de aangedane huid verzwakken, jeuk en ontstekingen veroorzaken.

Met de in Relax Aftershear bevattende plantaardige werkzame stoffen uit levermos- en calendula-extracten kan hierbij op natuurlijke, ontziende wijze het herstel van het door scheren belaste huid ondersteund worden. Zo ontwikkelde levermos in de loop van haar rond 400 miljoen jaar voortdurende evolutie uitstekende afweerstoffen tegen schimmels en bacteriën. Calendula, ook wel goudsbloem genoemd, wordt in Midden Europa al sinds 12 eeuwen als genezende plant verbouwd en staat bekend om haar ontstekingsremmende en wond genezende werking. Tarwe proteïne beschermt de belaste huid tegen uitdroging en geeft aan de vacht een zijdezachte glans.  Door het provitamine panthenol wordt de nieuwvorming van huidcellen bevorderd en de elasticiteit van de gevoelige paardenhuid verbeterd.  Relax Aftershear ondersteunt met zijn waardevolle werkzame- en inhoudsstoffen, de natuurlijke beschermingsfunctie van de huid en helpt huidproblemen al voordat men de deken opdoet te voorkomen.

Gebruik: Aftershear-Spray is direct na het scheren te gebruiken. Binnen de eerste 2 weken na het scheren dient het product 1 x daags aangebracht te worden. Ter voorkoming van huid- en vachtproblemen kan Relax Aftershear verder zonder problemen naar behoefte aangebracht worden.


Verkrijgbaar in 500 ml, 1 Liter

Inhoud: Levermos-extract, tarwe proteïne, calendula- extract, panthenol, etherische oliën. Vegan.

Schrijf een beoordeling