C'Real Basics Schwarzhaferflocken - smakelijke zwarte havervlokken met de glyx-factor

  • C'Real Basics Schwarzhaferflocken - smakelijke zwarte havervlokken met de glyx-factor
Beschikbaar:
Op voorraad
Opties:
20 kg
Merk:
St. Hippolyt
Gewicht/Inhoud:
20,00kg
Prijs
15,50
Excl. BTW: €14,22

De C'Real Basics producten bestaan uit natuurlijke en milieuvriendelijk verbouwde granen, die voor een verbeterd metabolisme van zetmeel, gewassen, gekiemd en hydro-thermisch ontsloten zijn.

Graanverwerking door gefermenteerde wortelen.

Het graan wordt na het wassen in een wortelen fermentatie gekiemd. Vergelijkbaar met het zuurdesem principe volgt daardoor een modellering van het graanzetmeel. Het zetmeel hetgeen in de dunne darm tot glucose ontbonden wordt, wordt zo langzamer vrijgegeven. Het gevolg daarvan is een matige bloedsuikerstijging en daarmee samenhangend een lager insuline antwoord, zodat het product een lage glycemische index laat zien. Het gemodelleerde zetmeel draagt bovendien in de dikke darm tot de vorming van vetzuren met een korte keten bij, die wederom insuline afhankelijke energie geven. De topping van wortelen fermentatie verbetert bovendien de textuur van de graanvlokken en verhoogt de smakelijkheid van C'Real producten. Het resultaat zijn smakelijke graanvlokken met glyx-factor.

C'Real Basics zwarte havervlokken - de regionaal verbouwde zwarte haver komt uit De Kraichgau en dit gebied wordt door de vruchtbare grond tot de graanschuur van Duitsland genoemd. De zwarte haver wordt gepeld, tot vlokken gemaakt en tot smakelijke vlokken veredeld.

Voeradvies:

Ca. 50-500 g je 100 kg Körpergewicht und Tag

1 Liter entspricht ca. 340 g

Samenstelling:

zwarte havervlokken 100 %

Inhoud:

Rohprotein 11,0 %
Rohfett 4,8 %
Rohfaser 10,0 %
Schrijf een beoordeling