Over ons

~ Ontdek onze Kwaliteit ~

Lieve paardenvrienden,

Bij het houden van paarden, dienen wij te zorgen voor het welbevinden van het paard en rekening te houden met de natuurlijke behoefte van het paard. Naast beweging, contact met soortgenoten, speelt voeding een hele belangrijke rol. In deze webshop vindt u natuurlijk voer van de voedingsexperts St. Hippolyt en Agrobs.

St. Hippolyt heeft zich tot doel gesteld volgens het principe ‘Voeren in harmonie met de natuur’, voedingsconcepten voor alle levenssituaties van het paard te ontwikkelen, te onderzoeken en steeds aan de nieuwste wetenschappelijke kennis aan te passen.

Ook Agrobs richt zich op gezond, soortgeschikt, natuurlijk voer gemaakt van grassen en kruiden uit het Beierse Alpenvoorland.

Bij de verzorgingsproducten vindt u kwalitatief zeer goede natuurlijke producten van Relax-Biocare, Botanica en het eczeempakket Ökozon Neo.
Alle verzorgingsproducten van het merk Relax-Biocare kenmerken zich door haar hoge werkzaamheid en het gebruik van natuurlijke werkzame stoffen en ingrediënten. Zijn zien af van het gebruik van palm- en minerale oliën, evenals van het gebruik van kunstmatige kleurstoffen. Alle gebruikte plantaardige grondstoffen zijn niet genetisch gemodificeerde producten. De producten zijn, met uitzondering van de ingezette bijenwas en propolis, Vegan.

Botanica produceert ook uitsluitend natuurlijke producten en maakt daarbij gebruik van de helende energie van de natuur. De natuurlijke kruidenrange is ontwikkeld voor de huid en promoot gezonde celgroei en een compleet herstel zonder littekens.

Ökozon Neo is zeer effectief bij zomereczeem en bevrijdt het paard tot 90% van jeuk en de symptomen van zomereczeem. Het pakket bevat producten voor de inwendige- en uitwendige behandeling van uw paard.

Tot slot kan ik u een kundig voeradvies geven hetgeen afgestemd is op de behoefte van het paard en op het paard als individu. Ook voor overige vragen mag u altijd even contact opnemen.


NANCY MEYER
info@peelviervoeters.nl