Introductieaanbieding

EquiCrystal Relax

NIEUW: De eerste paardendeken met kristaltherapie.

EquiCrystal Relax: relaxdeken (blauw grijze kleurencombinatie)  bedoeld voor temperamentvolle en nerveuze paarden. Vermindert angst en stress.

 

Zie ook de Top Sport Celliant bandage pads.

Deze deken wordt gekenmerkt door de combinatie van zilver en kristallen en is ontworpen door een kristaltherapeut om een kalmerend effect te verschaffen. Aanbevolen voor dressuurpaarden, voor nerveuze en temperamentvolle paarden, als ook voor tijdens het transport ter bevordering van de concentratie en energie.

Deken is voorzien van kruissingels.

Er is wetenschappelijk aangetoond dat het gebruik van deze deken rugpijn binnen een week met 30% en binnen 2 weken, zelfs met 60% vermindert.

 Nieuw EquiCrystal paardendeken, de eerste deken met kristaltherapie

Weet jij hoe je

·    de prestaties van jouw paard kunt verbeteren?

·    jouw paard meer energie kan geven zonder voedingssupplementen en medicijnen?

·    jouw paard zijn kracht kan versterken en spierherstel kan bevorderen?

·    het zuurstofgehalte en de bloedsomloop kan verhogen bij jouw paard

·    het herstel na ziekte kan bespoedigen?

·    vervelende rugpijn en stijfheid kan wegnemen

Wij presenteren de EquiCrystal deken, de eerste paardendeken met kristaltherapie in de wereld die op een unieke wijze de prestaties van de moderne technologie met oude kennis over kristallen combineert.

Deze therapeutische paardendeken bevat een unieke combinatie van kristallen en mineralen, speciaal samengesteld om de meest voorkomende problemen bij paarden op te lossen, speciaal voor problemen samenhangend met  de professionele sport.

De positieve effecten van kristallen zijn al heel lang bekend. Dankzij hun positieve effecten worden kristallen en mineralen al jaren gebruikt voor genezing in kristaltherapie.

Los van kristallen, draagt ook CelliantTM, het laatste succes uit de nanotechnologie bij aan de therapeutische kenmerken van de Equicrystal deken. CelliantTM  is een materiaal dat het zuurstofgehalte in het bloed aanzienlijk verhoogt en zodoende een positief effect heeft op het verhogen van kracht, sneller herstel van spierweefsel en  regulatie van de lichaamstemperatuur.

Als we spreken over de voordelen van de Equicrystal deken, is het belangrijk om de benadrukken dat die product uniek is aangezien

·         Er geen schadelijke bijwerkingen zijn als gevolg van het gebruik

·         Er zijn geen beperkingen in het gebruik, hetgeen niet het geval is met andere, soortgelijke producten op de markt

·         Het heeft geen dopingeffect

·          Het is volledig in harmonie met de natuurlijke energie van het paard.

·          De effecten en heilzame kenmerken verdwijnen niet na verloop van tijd, maar zijn permanent aanwezig.

 

EquiCrystal paardendekens zijn beschikbaar in twee verschillende varianten – afhankelijk van het temperament van het paard.

·         EquiCrystal Relax – relax deken voor temperamentvolle paarden. Voor temperamentvolle en nerveuze paarden . Vermindert angst en stress, ook tijdens het transport ter bevordering van de concentratie en energie.

·         EquiCrystal Energy – deken ter bevordering van de energie van vermoeide  en uitgeputte paarden veroorzaakt door zware training en wedstrijden als ook voor paarden die een extra dosis energie kunnen gebruiken om betere sportprestaties te verkrijgen.

 

Naast deze dekens zijn er ook bandage onderlappen beschikbaar t.w. de Top Sport Celliant bandage pads  Verlicht pijn, bespoedigt herstel en verhoogt het paard zijn energie.

 

De deken is voorzien van dubbele borstsluiting, kruissingels en bilkoorden en wordt geleverd in een handige draagtas.

 

Er is wetenschappenlijk bewezen in een 14 dagen onderzoek dat rugpijn bij een paard na 7 dagen met 30% gereduceerd  werd en na 14 dagen met 60% door het gebruik van de EquiCrystal deken.

               

Let op! Wij maken gebruik van de rugmaat. De rugmaat is altijd 50 cm korter dan de ondermaat.

!
 <<