Hoofdvoer
!
!

Struktur-Energetikum

Hoogwaardig paardenvoer voor het actieve sportpaard.  Verpakt per zak van 20 kg.

De kroon op het dagelijkse krachtvoer. Hoog in mineralen, sporenelementen en vitaminen. Zetmeel gereduceerd. Meer dan 30 verschillenden kruden, himalayazout, schwarzkümmel olie en druivenpitten zorgen er voor dat het voer rijk is aan Omega-3 en Omega-6 vetzuren en lecithine.
.

Hesta Mix Classic

Hesta Mix is geschikt voor barokke paarden. Verpakt per zak van 25 kg.
Speciale rassen, paarden die niet zoveel voer nodig hebben, paarden die een verhoogde behoefte hebben aan sporenelementen en vitamines.


Hesta Mix Muesli

Hesta Mix is geschikt voor barokke paarden. Verpakt per zak van 20 kg.
Speciale rassen, paarden die niet zoveel voer nodig hebben, paarden die een verhoogde behoefte hebben aan sporenelementen en vitamines.


Hesta Mix Light Energy

Hesta Mix is geschikt voor barokke paarden. Verpakt per zak van 20 kg.
Speciale rassen, paarden die niet zoveel voer nodig hebben, paarden die een verhoogde behoefte hebben aan sporenelementen en vitamines. De Light Energy is een energie-arme variant, echter zeer rijk aan microvoedingsstoffen. Vooral tijdens het graasseizoen zorgt dit product op lekkere en caloriearme wijze voor een op de behoeften afgestemde en hoogwaardige verzorging.


Equi Gard Classic (brok)

Equigard Classic is een graanvrije brok voor de energieaangepaste voeding van paarden, die een bijzonder zetmeel- en suikerarme voeding nodig hebben. Daarbij horen paarden met het equine metabool syndroom, hoefbevangenheid, spierziekten zoals tying up, PSSM en rhabdomyolyse, evenals cushing-syndroom en maagzweren.
 • Verpakt per zak van 25 kg.
 • Graan en melassevrij
 • Extreem laag zetmeel- en suikergehalte
 • Rijk aan laagglycemische vezelstoffen
 • Speciale mineralisering om de koolhydraten-en vetstofwisseling te stabiliseren
 • Zeer hoog voedervolume bij geringe energietoevoer
 • Met kruiden, zee-algen, oliën en olievruchten

Equi Gard Muesli

Verpakt per zak van 20 kg.
Een vezelmuesli zonder granen, melassevrij, laag in zetmeel en suikers Wanneer paarden overvoerd zijn. Ook voor paarden met Cushing, Tying up en PSSM en bij  hoefbevangenheid en maagzweren geschikt.

 


Irish Mash

Deze eenvoudig te maken en uiterst smaakvolle slobber bevordert de stofwisseling en de vertering en wordt op rustdagen, bij vachtwissel, na zware prestatie of na ziektes aanbevolen.

snel te maken, ook met koud water mogelijk

verteringsbevorderend

extra lekker met natuurlijke appel en druivenbestanddelen

wordt graag gegeten.


Reform Muesli G havervrij en energierijk

Verpakt per zak van 20 kg.

De evenwichtige Reformmuesli G is zeer geschikt voor het voeren van temperamentvolle en moeilijk te voederen rijpaarden.

 • heel lekker en voedend
 • op basis van hoog ontsloten graanvlokken
 • havervrij en eiwitarm
 • met kruiden, zeealgen, oliën en olievruchten
reformmuesli g

C-Real Basics Balance

Verpakt per zak van 20 kg.

C-Real Basics Balance bestaat uit zuivere granen, die tot verbetering van de enzymatische koolhydraatvertertering in de dunnen darm bijdragen.

c-real basics balance

Nutri Star - westernpaarden en spieren

Verpakt per zak van 20 kg.

De muesli met verminderde koolhydraten is dankzij zijn speciale voedingsstoffen zeer geschikt voor westernrassen. Het eiwit is hoogwaardig, maar exact op het complete gehalte afgestemd. NutriStar heeft ook zijn waarde bewezen in de opbouwtraining van jonge paarden of bij paarden met zwakke spieren van alle rassen.

nutristar