Hoefverzorging
Een gedegen kennis van zaken, reeds 35 jaar in het hoefsmederijvak betrokken zijn.
hoefsmid2

Voor al uw hoefverzorgingsproducten hebben wij een aantal kwaliteitsproducten beschikbaar van Kerckhaert. Dit is een Zeeuwse kwaliteitsleverancier van hoefsmederij producten waarbij men ook een eigen kwaliteitslijn hoefijzers produceert. Vele hoefsmeden wereldwijd maken van deze producten gebruik.

!
!

Hoefbeslag 2018

Interne kosten hoefbeslag.

U kunt enkel terecht voor gebitsbehandelingen van uw paard of pony. Deze activiteit is gestopt per 1 januari 2018.

DuoProtection Hoof 0,5 liter

DuoProtection is gemaakt uit paardenveet en 100% natuurlijk. Het trekt meteen in de hoef. In paardenvet zit glycerine dat vocht aantrekt.

  • Pot van 0,5 ltr
Gewicht: kg

DuoProtection Hoof 1,0 liter

DuoProtection is gemaakt uit paardenveet en 100% natuurlijk. Het trekt meteen in de hoef. In paardenvet zit glycerine dat vocht aantrekt.

  • Pot van 1 ltr
Gewicht: kg

Keralit Dermacur zalf

Keralit Dermacur zalf kunt u gebruiken voor het genezen/herstellen van Mok.  Week eerst de korsten af met Keralysin zalf en ga daarna over op de Dermacur.  U zult verbaasd zijn van het resultaat.

Slechts
Gewicht: kg

Keralit hoefolie

ter verbetering van de hoefelasticiteit en de hoornsubstantie. 300 ml verpakking.

Slechts

Keralit Keralysin Zalf

Keralit Keralysin zalf kunt u perfect gebruiken bij het verwijderen van de harde korsten bij Mok. Het weekt de korsten binnen een aantal dagen geheel los waardoor kunt gebinnen met het genezen van de Mok.  Na het losweken kunt u direct overgaan op het gebruik van Keralit Dermacur zalf voor de verdere genezing van Mok.

Slechts
Gewicht: kg

Keralit Straal vloeistof

Keralit Straal vloeistof voor het genezen/herstellen van rotstraal. Eerste week dagelijks aanbrengen daarna afbouwen tot algeheel herstel is opgestreden.

Slechts
Gewicht: kg

Keralit Undercover Verzorgingspasta

Keralit hoefversteviger aan te brengen voor plaatsen van een hoefijzer of zooltjes om te zorgen dat er tijdens de beslagperiode geen losse wanden of bacteriën in de witte lijn nestelen. Ter voorkoming van White-Line-Diseas (witte lijn ziekte) en rotstraal bij afgedekte hoeven.

Slechts
Gewicht: kg

Keralit Huffestiger (Hoefversteviger)

keralit huf elast pflegeöl

Bevordert hoornkwaliteit en zorgt dat scheuren en brokkelwanden veel langer standhouden. 2-3 weken dagelijks aanbrengen daarna 1x per week herhalen.

Opruimingsactie
Nu slechts

Dagvergoedingen, diverse

Algemeen, technisch advies en/of inkoopbemiddeling op verzoek.