Marstall voer
Marstall - voor ieder paard het juiste voer
getreidefrei_bergwiesen-mash_125kg_office
Met Marstall weet u wat u voert.  Voor extra detail info verwijzen wij u dan ook graag naar de site www.marstall.eu.  Kies uw eigen taal en lees meer.
!
!

Marstall Vito

Het smakelijke vezel-speciaalvoer voor paarden met stoffwisselingsproblemen, die graanvrij gevoerd moeten worden. Ook geschikt voor sportpaarden. Bij de samenstelling van de receptuur zijn de wetenschappelijke aanbevelngen gevolgd voor rantsoenen bedoeld voor paarden met stofwisselinsproblemen. Zonder graan, geen melasse, een laag zetmeel- en suikergehalte, rijk aan vezels, rijk aan ontstekingsremmende omega-3-vetzuren, vitamine E, zink en selenium. De basis van Vito bestaat uit losse of geperste hooivezels, olie en een vitaminen-en mineralenmengeling, verrijkt met smakelijke natuurlijke componenten zoals wortel -en knoflookvlokken.

Correctie op oude order

Marstall Force

het Premium vitaminen- en mineralenvoeder: compleet en hoogwaardig. Voor elk paard op ieder inspanningsniveau. Bijzonder smakelijk, eenvoudig te doseren in pelletvorm, met alle belangrijke vitaminen, mineralen, sporenelementen en waardevolle aminozuren en electrolyten. Ideaal als economische en praktische aanvulling van een hooi-graanrantsoen, maar ook als eenvoudige aanvulling van een prestatierantsoen. Graanvrije receptuur (geschikt voor paarden met voedingsgerelateerde stofwisselingsproblemen die zonder granen gevoerd moeten worden).

Verpakt per 10 kg emmer


Marstall Force