Back on Track - Mens
!
!

Back on Track rijhandschoenen

Slechts

Back on Track polsbeschermer

De polsbeschermer past goed bij zowel werkzaamheden met montone bewegingen, bijvoorbeeld achter de computer als meer krachtige inspanningen.Velen hebben last van terugkerende pijn in de polsen en de beschermer geeft goede steun.

Wist u dat wij twee pezen in dezelfde peesschede hebben bij de oorsprong van de duim, maar op geen enkele andere plaats in het lichaam?

 

Meet de omtrek van de pols.


Back on Track sokken

Als onze voeten zich goed voelen, voelt de ziel zich goed. De sok is een product wat met grote waardering werd ontvangen door onze klanten. Velen hebben problemen met de voeten, die worden veroorzaakt door ontstekingen, pijn of dat met het koud heeft.

Denk eraan dat men kan slapen met sokken aan, als men niet wilt dat ze slijten door erin te lopen.Houd er echter rekening mee dat het Welltex materiaal meer warmte weerkaatst wanneer wij zelf meer warmte produceren, bijvoorbeeld door ons te bewegen.  

Als de hiel een deel van de problematiek is, is de sok de beste keuze. Al men de nkel verstuikt heeft, kan de enkelbeschermer een betere kueze zijn omdat deze zlefs een deel ondersteuning biedt.

De maten gaan uit van de schoenmaat.


Back on Track Nekbeschermer mensen

Nekbeschermer

Slechts

Back on Track T-shirt slim fit mens

Slechts

Back on Track Fleece trui

Slechts

Back on Track rugbeschermer mens

keuze uit smal of breed front. Kleur: Zwart
Slechts

Back on Track kniebeschermer mens

Slechts

Back on Track kniebeschermer met sluiting

Slechts