Olie en lijnzaad goud
!
!

Linustar lijnzaad

Voor een prachtige glans. Het goudgele, in het gepatenteerde procédé voorzichtig gecrackt lijnzaad, zorgt voor een zijdeachtige glans van de vacht en is ook geschikt als ondersteuning van de darmfunctie van vermagerde of koliekgevoelige paarden. Bovendien dient Linustar als bescherming van het maagslijmvlies - ook bij reeds bestaande maagzweren.

  • Rijk aan hoogwaardige slijmstoffen
  • Rijk aan Omega-3-vetzuren
  • Grof malen of koken niet nodig
  • Gewoon bij het voer
  • Verbluffend effectief

 

linustar

HippoLinol

HippoLinol is een evenwichtige, globale samenstelling uit lijn-, zonnebloem-, maïs en tarwezemelenolie. Natieve kruidenoliën ronden het recept af.

Uitstekend vetzurenspectrum

Rijk aan secundaire plantaardige stoffen

Zeer rijk aan bezinksels

Ongeveer 5-50 ml per 100 kg lichaamsgewicht per dag samen met het normale voer toedienen.

St. Hippolyt plantaardige oliën hebben een bijzondere kwaliteit. Zij worden onder de 40 graden bij slechts matige druk koudgeperst en daarna in de beschermende sedimentatiemethode afgeschept, zodat geen thermische, chemische of mechanische belasting de gevoelige vetzuren verstoort. De grondstoffen zijn afkomstig uit een gecontroleerde, deels ook volbiologische contractuele teelt. De hoge kwaliteit van de uitgangsproducten in combinatie met de voorzichtige verwerking, geeft een speciale touch aan deze oliën, waardoormen bezinkselsubstanties krijgt die rijk zijn aan vitale stoffe en waardevolle oliebegeleidingsstoffen.
hippolinol_4b58345a66ce0

Lijnzaadolie St. Hippolyt

Heeft de hoogste concentratie van omega 3 vetzuren van alle plantenoliën.

Lijnzaadolie is gevoelig voor warmte en verwerking. Deze lijnzaadolie is van uitstekende kwaliteit door de koude persmethode. 50% omega 3 vetzuren, natuurlijk ongefilterd.

Aanbevolen hoeveelheid:
ongeveer 5-25 ml per 100 kg lichaamsgewicht per dag over het normale voer.

leinöl

Equimall Forte

Equimall Forte bevat verschillende voor u uitgeselecteerde moutsoorten. Het product is aangevuld met fijne kruiden en gist.  Het bevorderde de maag/darmflora en kan als bijproduct over het voer worden gegeven. Is sterk geconcentreerd waardoor je maar een geringe hoeveelheid hoeft te geven.

equimall_forte_4ced203ce0849

Schwarzkümmelolie St. Hippolyt

Rijk aan gamma-linolenzuren

Rijk aan oliefracties

met meer dan 100 secundaire plantaardige stoffen

Al meer dan 2000 jaar wordt nigelle in de Oosterse wereld als kruid en geneesmiddel gebruikt. De olie uit biologisch geteelde nigelle beschikt over meervoudige verzadigde vetzuren om prostaglandinen en de etherische olie nigellone te vormen.

Gebruik voor de gezondheid

Prostaglandinen zijn lichaamseigen stoffen die een werking hebben die gelijkenis vertonen met hormonen. Zij werken ontstekingsremmend, bevorderen de doorbloeding, harmoniseren het immuniteitsstysteem en remmen allergische mediatoren af. De prostaglandinesynthese is afhankelijk van meervoudige onverzadigde vetzuren en het sporenelement zink. Daarom raden we een sporenelementrijk basisvoer aan, bv met Hesta Mix of Struktur Energetikum of MicoVital.

Aanbeveling bij het voederen

Ongeveer 1,5 - 3 ml per 100 kg lichaamsgewicht per dag samen het het normale voer.


Doseerpomp 30 ml

voor olie in een kunststof kan