Mineralen & beloningskruidenbrokjes
!
!

Himalaya zoutsteen

Paardenliksteen uit de Himalaya. Wegen 3,5 à 4 kg per stuk.

Een onbehandelde mineraalrijke zout-liksteen met natuurlijk jodium zonder verdere toevoegingen.

Vrij van vervuilingen van de huidige zee

Rijk aan mineralen

Met natuurlijk jodium

Zonder toevoegingen

Onbehandeld.


Gemüse Kräuter Mineralien

Optimaal voor het opfokken van jonge paarden en voor paarden die grote hoeveelheden graan krijgen.
  • Hoog gehalte calcium en maritieme voedingsstofdragers
  • in brokvorm en smakelijk door ingrediënten rijk aan vitale stoffen
  • zeer veel verschillende voedingsstoffen

De Gemüse-Kräuter Mineralien zijn gebaseerd op natuurlijke algenkalk. Het hoog biobeschikbare calcium is nodig voor opfok van jonge paarden of wanneer paarden grote hoeveelheden graan krijgen en een compensatie van de calcium-fosfor-verhouding noodzakelijk is. De sporenelementen zijn in biologisch werkzame doseringen en afgestemde mengverhoudingen beschikbaar.

Gedroogde groenten en olievruchten verrijken dit mineraalvoer met een groot aantal natuurlijke, goed resorbeerbare voeidngsstoffen. Droge vruchten en kruiden verbeteren de smaak en de vertering evenals de opname van de mineraal-en werkstoffen in het bloed.

gemüse kräuter mineralien

SemperCubes 10 kg emmer


Lobs - kruidensnack

Fantastische kwaliteit kruidensnack gemaakt door St.Hippolyt uit Duitsland. Een lekker en gezond alternatief voor traditioneel snoepgoed. Hoogwaardige inhoudstoffen en zinvolle en evenwichtige samenstelling.

Lobs kruidenbrokjes bezitten een hoge kwaliteit van ingrediënten, beloningssnacks met een verstandige en evenwichtige samenstelling. Kruiden, groenten, fruit en graankiemen bepalen de unieke smaak van de kruidensnack. Vitaminen en mineralen ronden het recept af. Zo zijn Lobs - kruidensnacks niet alleen lekker, maar ook nog gezond.


Glyx -Lobs - lekkernij voor probleemgevallen

Een bijzondere smaakvollen en gezonde lekkernij met zeer lage glycemische index (geeft aan hoe snel de bloedsuikerspiegel stijgt na het eten van het product) zonder granen. Deze lekkernij mag ieder paard hebben, ook probleempaarden..

Een lekker en verantwoord alternatief voor de bestaande beloningssnoepjes. Ze zijn koolhydraat- en energiegereduceerd en daarvoor voor alle paarden geschikt ook voor paarden die niet veel kalorieen op mogen nemen.

Lob voor proleemgevallen

Wie een paard met problemen zoals overgewicht, EMS, Cushing, PSSM of hoefbevangenheid heeft, durft zijn paard niet een beloningssnoepje geven. De gebruikelijke snoepjes hebben vaak een hoog suikergehalte, veel koolhydraten. Met de Glyx - Lobs geen enkel risico.

 

glyx_lobs_513f1b2a0db82

SemperCubes 3 kg emmer


SemperMin 7.5 kg emmer

De smakelijke mineraalmuesli als aanvulling op lage krachtvoerporties om ontbrekende voedingsstoffen aan te vullen. 7.5 kg emmer.

SemperMin 15 kg zak

De smakelijke mineraalmuesli als aanvulling op lage krachtvoerporties om ontbrekende voedingsstoffen aan te vullen. 15 kg zak.