Horse Care Programma
!
!

Glucogard mineralen en vitaminen bij EMS, ECS, hoefbevangenheid

Bestrijdt voedingsstofdeficiënties, die tot insulineresistentie, doorbloedingsafname en weefselbeschadiging aan de hoeven kunnen leiden.Glucogard moet daarom bij alle paarden met hoefproblemen in de voeding worden opgenomen.

Voor de voedingsstofaanvulling na hoefbevangenheid

Bij acuut gevaar voor hoefbevangenheid

Vervanging voor mineraalvoer bij enkel ruwvoer

Ideaal te combineren met Equigard

glucogard_4b5420f94a02a

Glandogard

Biergist, kruiden (koriander, bosbessenbladeren, rode klaver, mariadistel, monnikskap, boekweit, kaasjeskruid, pepermunt, anijs, venkel), mout-gist-mix, oliemix (lijnzaad-/zonnebloem-/zwarte komijnolie), eiwithydrolysaat, gember, carnitine, zout, knoflook, magnesiumacetaat, kruisbes, zee-algenmeel, azijn, coenzyme Q10
Cushing’s disease wordt bij steeds meer paarden gediagnosticeerd. Deze ziekte, die vooral oudere paarden treft, kan het paard volledig veranderen. Glandogard is speciaal ontwikkeld voor paarden met Cushing’s disease. Specifieke deficiënties die optreden bij Cushing worden aangevuld en het versterkt het verdedigingsmechanisme van het lichaam tegen radicalen door middel van zeer effectieve anti-oxidanten. Cushing’s disease veroorzaakt een verzwakt immuunsysteem, chronische vermoeidheid, problemen met de vachtwissel, voetproblemen en vruchtbaarheidsproblemen. Glandogard voorziet een groot aantal ingrediënten die de tekorten in de voeding, die deze problemen versterken, aanvullen. Dit zijn onder andere vitaminen, organische sporenelementen, biergist, fenegriek, lijnzaad en zee-algen. Kortom helpt Glandogard om paarden met Cushing’s disease zo fit mogelijk te houden.

Mucolyt

Bij ademhalingsproblemen die tot hoesten, allergie leiden.

Verpakt per 5 kg emmer.

Lamin Forte

Hulp bij ontstekingen en vitaliteitsverlies.

Voedingsbouwstenen voor een gezond weefsel:

 • glycovoedingsstoffen uit zee-algen
 • regulatieve secundaire plantaardige stoffen uit voedingskruiden en lijnzaden
 • Antioxidatieve celbescherming via vruchten, kruidenplanten, vitaminen en sporenelementen

Ontstekingen, weefselslijtage en regeneratiezwakte - veel paarden lijden aan de gevolgen. Kreupelheid, stijve spieren, hoest, huid- en spijsverteringsproblemen kunnen het leven van de paarden bemoeilijken. Niet alleen sportpaarden en senioren worden hierdoor getroffen. Bij veel paarden zijn het vooral voedingsdefieciënties die ontstekings- en afbouwprocessen in het weefsel in de hand werken. Het goede nieuws: een voer rijk aan kruiden en vitale stoffen helpt de cellen en de organen gezond te houden en vroegtijdige slijtageprocessen te vermijden.

lamin forte

MicroVital emmer - sporenelementenbooster bij stofwisseling- en immuniteitsstoringen, huid-en velproblemen

Sporenelementen en waardevolle vitaminen.

Paarden die stress hebben, verzuurd zijn en paarden waarbij het immuunsysteem niet optimaal is, hebben een verhoogde behoefte aan sporenelementen. Tevens paarden met eczeem, allergie en stofwisselingsproblemen.

MicroVital wordt aan alle paarden met gezondheidsproblemen, prestatieproblemen aanbevolen.

Hoog aandeel zink, koper en mangaan

Regulatorische eiwitbouwstenen zorgen voor een snel transport

Al bij geringe hoeveelheden een betrouwbare aanvulling.

Samenstelling: wortelen, biergist, oliezaadmix (lijnzaad, zonnenbloemolie, venkel) 9%, maiskiemen, zeealgenmeel, malt-gist kruiden, erwteneiwitten, oliemix (lijn-/zonnenbloemen/maiskiemolie) koudgeperst 3%, appelsiroop, zout, tarwezemelen, knoflook, druivenpitextract, koriander, maggikruid.

Zonder vitamine A en D3


Anti-Stress-Kräuterpellets

Dit kruidenmengsel is zo samengesteld dat het de stress-factor bij het paard aanzienlijk verlaagd.  Werkt op basis van magnesium en baldrian.  Let op! Ondanks de goede werking van deze kruiden staat het laatste middel nog steeds op de dopinglijst van de FEI. Bij internationele wedstrijden voorzichtg met het gebruik.

Verpakt per 3 kg emmer.
anti-stress-3kg-eimer-2016

Ungulat- bij hoefproblemen

Langdurige verbetering van de hoefkwaliteit door doelgerichte voedingsstoffen. Groei, kwaliteit en weerstand van de hoorn van de hoef zijn sterk voedingsafhankelijk.

ungulat

Movicur - gewrichten, beschadigingen van spieren, banden, pezen

Wanneer een paard kreupel loopt en schijnbaar vernietigende diagnoses een gemeenschappelijke toekomst met het paard in twijfel wordt gesteld, kan de natuur ons veel hulp bieden. In de laatste jaren wordt het meer en meer duidelijk dat voedingsgebreken een grote rol spelen bij de vorming van gewrichts- en peesziekten, evenals bij algemene bewegingsstoringen. Een efficiënte verzorging met sporenelementen en mineralen, hoogwaardige vetzuren en antioxidant werkende vitaminen evenals vele stofwisselingsactieve kruiden kunnen, zoals bewezen, bijdragen tot de verbetering van de vrije beweeglijkheid. Vooral de groenlipmossel uit Nieuw-Zeeland was en is het thema van succesvolle onderzoekswerken bij mens en dier.

Movicur bevat extract van de Nieuw-Zeelandse groenlimosselen met gekeurde kwaliteit en gecertificeerde werking.

 • Rijk aan specifieke effectieve kruiden
 • Biotechnisch veredelde bruine gierst als organische siliciumverbinding
 • Rijk aan meervoudig onverzadigde vetzuren
 • Gecertificeerde mosselkwaliteit

Movicur, die zijn waarde al jarenlang bewezen heeft, biedt met zijn aanbod van voedingsstoffen een hoogwaardige bijkomende voeding voor sterk belaste sportpaarden, waardevolle jonge paarden en oudere paarden die hun sporen reeds verdiend hebben.

 

 

movicur_4b542ed213464

Gold Medal - spieropbouw

Spieropbouw heeft voedingsstoffen nodig.

Elk paard kan op basis van zijn individuele erfelijke aanleg een goed gevormd en krachtig spierstelsel opbouwen. Daarvoor moet het paard naast een doelgerichte, goed gedoseerde training voldoende substantievormende en functionele voedingsstoffen toegediend krijgen.

 • Ondersteuning van de spieropbouw
 • Bevordering van het spierrendement
 • Geschikt voor sport en showpaarden
 • Geen doping
gold_medal_4d1c5cffa938a

Biotin Mixture

Een combinatie van biotine, kruiden, vitaminen en sporenelementen ter verbetering van de hoefgroei en de hoefstructuur.