KK bitten en stangen

KK watertrensen: een eenvoudig gebroken bit waarvan het mondstuk zo gevormd is, zodat het notenkrakerseffect zoals bij andere watertrensen het geval is, opgeheven wordt. Door de speciale kromming van het mondstuk ligt het bit op de gehele tong, de teugelhulpen komen effectief door. Meer dan 25 jaar ervaring met dit gebit toont, dat diet bit bijzonder goed ingezet kan worden bij paarden die niet constant aan de hand komen en die op de zachtere signalen van de dubbel gebroken bitten niet genoeg reageren. In de USA wordt dit bit ook als Balkenhol trens beschreven, aangezien Klaus Balkenhol dit bit, evenals de dubbel gebroken KK Ultra bitten, zeer frequent inzet.

Klik hier om een beschrijving in te voeren
!
!

CM Stangengebiss - Sprenger

Spoedige verbetering bij tongproblemen. Het mondstuk van de Comfort Mouth biedt het uiterste comfort bij het paard en bevordert de acceptatie van de ruiterhand. De tongvrijheid van het anatomisch aangepaste mondstuk biedt veel ruimte voor paarden met dikke, vlezige tongen. Door de speciale vorm kan dit bit tongproblemen tegengaan.

Belangrijk:

Controleer altijd de juiste positie van het bit in de paardenmond. De pijlpunt moet altijd aan de linkerkant naar voren wijzen.

 

16 mm dik met 70 mm ringen van edelstaal en aurigan mondstuk.

Gewicht: kg